Καλέστε μας

+30 26950 41480

Scuba Diving στον Μοναδικό Βυθό της Ζακύνθου (Try Dive)

Βουτήξτε στα υπέροχα νερά στο Μαραθονήσι με απόλυτη ασφάλεια

Ζήστε μια εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!

Η Ζάκυνθος, ένας από τους ωραιότερους προορισμούς στον κόσμο, σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τον πλούσιο και μαγευτικό βυθό της. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείτε να κάνετε κατάδυση.

 

Η Εμπειρία Κατάδυσης αναλυτικά!

Τι είναι το Try Dive:

Try Dive ή Κατάδυση Γνωριμίας είναι η διαδικασία που ακολουθεί πρότυπα παγκοσμίως αναγνωρισμένων καταδυτικών οργανισμών όπως η PADI ή η SSI , βάσει της οποίας ένας πιστοποιημένος Εκπαιδευτής μπορεί να συνοδέψει και να καθοδηγήσει κάποιον που δεν έχει δίπλωμα και προηγούμενη εμπειρία κατάδυσης με μπουκάλες (scuba diving) ώστε να γευθεί με ασφάλεια τις ομορφιές του υποβρύχιου τοπίου.

Για να συμμετέχει κανείς στην Κατάδυση Γνωριμίας – Try dive, χρειάζεται να μην έχει προβλήματα υγείας και να είναι άνω των 8 ετών.


Η εμπειρία της κατάδυσης:

Η κατάδυση με μπουκάλες είναι μια διαδικασία που διέπεται από κάποιους κανόνες και απαιτεί την χρήση ειδικού καταδυτικού εξοπλισμού. Πριν την πραγματοποίηση της κατάδυσης, οι δύτες παρακολουθούν μια εικοσάλεπτη ενημέρωση (20’)  όπου εξηγείται με λεπτομέρεια ο εξοπλισμός και ο τρόπος που χρησιμοποιείται, ο τρόπος αντιμετώπισης και εξίσωσης της αυξημένης πίεσης που δέχεται το ανθρώπινο σώμα κάτω από το νερό, τα θέματα υποθαλάσσιας επικοινωνίας και το πως συμπεριφερόμαστε απέναντί στο υποβρύχιο περιβάλλον και την υποβρύχια ζωή.

Η κατάδυση πραγματοποιείται στο Μαραθονήσι , το “νησί της χελώνας” που βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο του Λαγανά. Η διάρκεια της κάθε καταδυτικής εμπειρίας είναι 25’ με 30’ τα οποία είναι υπεραρκετά για να βιώσετε αξέχαστες υποθαλάσσιες στιγμές. Οι δύτες δεν βουτάνε μόνοι τους, αλλά με συνοδεία πιστοποιημένου Εκπαιδευτή. Ο κάθε Εκπαιδευτής βουτάει μόνο με 2 δύτες κάθε φορά ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτος έλεγχος, εποπτεία και ασφάλεια για όλη την διαδικασία. 


Ο εξοπλισμός:

Το κέντρο κατάδυσης σας παρέχει: στολή κατάδυσης, μάσκα, βατραχοπέδιλα, βαρίδια, γιλέκο πλεύσης, μπουκάλα, ρυθμιστή αέρα.

Τα σκάφη:

Η μεταφορά σας στον καταδυτικό προορισμό γίνεται με ασφάλεια και άνεση πάνω σε καταδυτικά σκάφη, κατάλληλα για τις απαιτήσεις της κατάδυσης με μέγιστη χωρητικότητα τα 42 άτομα. Διαθέτουν και WC.

 

Ασφάλεια:

Η ασφάλεια είναι η νούμερο 1 προτεραιότητά μας! Για αυτό το λόγο, επίσης, η βουτιά ξεκινάει από βάθος περίπου 1 μέτρου και εφόσον όλα πάνε καλά σταδιακά φτάνετε έως κα τα 10 μέτρα βάθος. Τα παιδιά δεν κάνουν κατάδυση σε βάθος μεγαλύτερο των δύο μέτρων.

Όλοι οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο PADI (ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς κατάδυσης στον κόσμο). 


Τιμές ανά άτομο:

* 55 €

 

Κρατήσεις

Τηλέφωνο: 26950 29700 – 26950 41480 

E-mail: info@zantehotels4u.com

Μπορειτε επίσης να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας στο ακόλουθο ασφαλές link

Μόλις λάβουμε την πληρωμη σας, θα στείλουμε το voucher της κρατησης σας με email.

 

Tags: κατάδυση στο Μαραθονήσι, ασφαλής κατάδυση, για παιδιά από 8 ετών και πάνω, για αρχάριους, πλούσιος βυθός, καταδυτικό σκάφος, αξέχαστη εμπειρία, δραστηριότητες στη Ζάκυνθο

Τρόποι πληρωμής:

  • Mε πιστωτική (Visa, MasterCard)
  • Mε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με μετρητά - επίσκεψη στο ξενοδοχείο

 

Ακυρωτική πολιτική:

  • Προσοχή! Πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο παραλαβής το λιγότερο 10'  πριν την ώρα παραλαβής, γιατί σε περίπτωση που δεν είστε εκεί, ακυρώνεται η κράτησή σας και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ούτε και αλλάζει η ημερομηνία κράτησης.
  • Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματάσας εντός 24 ωρών,διαφορετικά δεν επιστρέφονται.
  • Για ακύρωση έως και 3 ημέρες πριν, επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.
  • Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα.

Η Κατάδυση  Γνωριμίας (Τry Dive) πραγματοποιείται  στο Μαραθονήσι στον κόλπο του Λαγανά, όπου αποτελεί μέρος του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου της Ζακύνθου (προστατευόμενη περιοχή).  Ο βυθός της θάλασσας σε εκείνο το σημείο είναι τόσο όμορφος που προσελκύει δύτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το κέντρο κατάδυσης βρίσκεται στο κέντρο του Λαγανά και σας παρέχει μεταφορά από και προς αυτό.

 

Συνολική Διάρκεια: 15:00-19:30.

Σεζόν: Κάθε Μέρα από Μάιο μέχρι Οκτώβριο

 

Tip! Κλείστε την εμπειρία σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε περίπτωση κακοκαιρίας.

 

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε

Η κατάδυση που σας παρέχουμε είναι απόλυτα ασφαλής και οικολογική.

Η κατάδυση μπορεί να αναβληθεί μόνο σε περίπτωση ισχυρών ανέμων.

Οι εκπαιδευτές μιλούν άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά.

Οι έγκυες δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάδυση.

Τα παιδιά από 8 ετών και πάνω μπορούν να κάνουν κατάδυση.

Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας (πχ. χρόνιο άσθμα, καρδιακό νόσημα) ή έχουν σοβαρό θέμα παχυσαρκίας δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάδυση.

Δεν επιτρέπεται να μπείτε σε αεροπλάνο αν δεν έχουν περάσει πρώτα 24 ώρες από την κατάδυσή σας.

Δωρεάν μεταφορά

Για την περιοχή του Λαγανά η μεταφορά είναι δωρεάν.

Αν η παραλαβή σας γίνει από άλλο μέρος τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για τη μεταφορά σας (συνολικό κόστος ανά διαδρομή για 1-8 άτομα).

Φόρμα Κρατήσεων (Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, προτείνουμε να κάνετε τη κράτηση τωρα και την πληρωμή στη Ζάκυνθο)