Καλέστε μας

+30 26950 41480

Ενοικίαση Ιδιωτικού Σκάφους Κερί - Μυζήθρες! (Χωρίς Δίπλωμα)

Γίνε ο καπετάνιος και πλεύσε μέχρι τους βράχους… τις Μυζήθρες

«Ταξιδέψτε» μέχρι τις Μυζήθρες, με ιδιωτικό σκάφος, οδηγείστε το εσείς ή επιλέξτε να το κάνει ο καπετάνιος και δείτε μοναδικές παραλίες της Ζακύνθου.

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πώς θα ήταν, αν είχατε για μία ολόκληρη ημέρα ένα σκάφος, όλο δικό σας, για να αρμενίσετε στο Ιόνιο Πέλαγος και να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα σε όποιο σημείο εσείς επιλέξετε να σταματήσετε; Αν ναι, τότε έχουμε τον τρόπο και σας τον προσφέρουμε!

 

Κάντε την κράτησή σας και ξεκινήστε από την περιοχή Κερί της Ζακύνθου, με ένα σκάφος που θα είναι δικό σας από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου. Μπορείτε να φτάσετε μέχρι και τις Μυζήθρες. Πρόκειται για δύο μεγάλους βράχους μέσα στη θάλασσα, λες και έχουν αποκοπεί από τη στεριά ή σαν να «έχουν πέσει» από τον ουρανό. Κατά τη διαδρομή όμως, μπορείτε να σταματήσετε όπου εσείς επιθυμείτε. Εκείνα που μπορείτε σας προτείνουμε να δείτε είναι το Μαραθονήσι, το Μαραθία, τις Καμάρες, τις Σπηλιές του Κερίου και φυσικά, ό,τι άλλο σας κάνει εντύπωση!

 

Η Εκδρομή αναλυτικά!

Η εκδρομή ξεκινά από το Κερί, ένα παραθαλάσσιο χωριό της Ζακύνθου και θα επισκεφτείτε κάποια πολύ όμορφα και ξεχωριστά σημεία της Νότιας και Βόρειας πλευράς της Ζακύνθου. Με αυτό το σκάφος, μπορείτε να δείτε τα παρακάτω σημεία και να επιλέξετε πού και για πόση διάρκεια θα σταματήσετε:

 

Κόλπος του Λαγανά

Θα ξεκινήσετε μέσα στον κόλπο του Λαγανά. Θα δείτε τα σημεία όπου κολυμπούν οι θαλάσσιες χελώνες και θα χαρείτε τις αμμώδεις ακτές της περιοχής.

 

Μαραθονήσι

Μέσα στον κόλπο του Λαγανά στέκει και το Μαραθονήσι. Ο δικός μας «Παράδεισος»… ένα μικρό, ακατοίκητο νησάκι, προσεγγίσιμο μόνο με σκάφος, όπου είναι βέβαιο πως θα μαγευτείτε και δεν θα θέλετε να φύγετε. Θα κολυμπήσετε, αν φυσικά το επιθυμείτε και θα κάνετε ηλιοθεραπεία στην λευκή και ψιλή άμμο της ακτής. Ένα τοπίο ξεχωριστό και καταγάλανα νερά που κλέβουν τα βλέμματα και τις φωτογραφίες σας. Και αν είστε ζευγάρι, σας προτείνουμε να αφήσετε τη στάση στο Μαραθονήσι τελευταία… είναι υπέροχο το ηλιοβασίλεμα εδώ, δεν έχει πολύ κόσμο και θα είστε πολύ κοντά στην ακτή για να επιστρέψετε αμέσως μετά τη δύση.

 

Cameo

Το Cameo, είναι ένα ακόμα μικρό και ιδιωτικό νησάκι, όπου μπορείτε να κάνετε στάση, να απολαύσετε έναν καφέ, στον διαμορφωμένο χώρο και να δείτε όλο τον κόλπο του Λαγανά μπροστά σας.

Μαραθίας

Μία διαφορετική παραλία κατάλληλη για κολύμπι είναι η εκείνη στην περιοχή Μαραθίας. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία του Κερίου και έχει βότσαλα και βαθιά, δροσερά νερά. Ο βράχος που υπάρχει πάνω από την ακτή, παρέα με το πράσινο δημιουργούν μία διαφορετική εικόνα. Σίγουρα θα χαρείτε να βουτήξετε στα νερά της.

 

Καμάρες

Οι φυσικές καμάρες που δημιουργούν οι βράχοι μέσα στη θάλασσα, είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Φανταστείτε μία μεγάλη καμάρα, σαν και αυτές που αντίκριζαν οι ναυτικοί που περνούσαν όλες τις ημέρες τους στα αλμυρά νερά, να στέκει αγέρωχη μέσα στη θάλασσα και εσείς να τη διασχίζετε… ένα σημείο, όπου αν δεν φυσάει καθόλου, τα νερά αντανακλούν την εικόνα της και δημιουργούν μία ξεχωριστή εικόνα. Περάστε ανάμεσα από την καμάρα και νιώστε σαν ναυτικοί!

 

Παραλία Όασις

Καταγάλανα, βαθιά και παγωμένα νερά ιδανικά για βουτιές και ξεκούραση πριν συνεχίσετε το δρόμο σας. Απαραίτητο φυσικά είναι το να γνωρίζετε καλό κολύμπι για να βουτήξετε εντυπωσιακά από το σκάφος και να βγείτε στην ακτή της.

 

Σπηλιές Κερίου

Ξεχωριστές βουτιές και παιχνίδια στο νερό μπορείτε να χαρείτε σε ένα πολύ ξεχωριστό σημείο στο Κερί. Αυτό είναι οι σπηλιές του. Μοναδικά χρώματα, καταγάλανα  νερά και εσείς μέσα σε αυτό το κάδρο να νιώθετε πως σας ανήκουν οι σπηλιές και πως είστε κομμάτι τους. Δοκιμάστε τα νερά τους και κρατήστε τις μοναδικές αναμνήσεις που προσφέρουν.

 

Μυζήθρες

Ένα μοναδικό θέαμα προσφέρουν και οι Μυζήθρες. Πρόκειται για δύο μεγάλους βράχους μέσα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο, που στέκουν αγέρωχοι και σας προκαλούν να τους παρατηρήσετε και να τους θαυμάσετε καθώς θα περνάτε ανάμεσα τους με το σκάφος σας.

 

Ο «καπετάνιος»

Καπετάνιος σε αυτές τα διαδρομές μπορείτε να είστε οι ίδιοι. Αν επιθυμείτε να έχετε για καπετάνιο κάποιον άλλο, ειδικό και πεπειραμένο, που θα σας εξηγεί και ταυτόχρονα θα σας δείχνει πολλά και διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια της εκδρομής, τότε Ζακυνθινοί «θαλασσινοί» θα σας οδηγήσουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο στις ομορφιές του νησιού μας.

 

Τιμή ταξιδιού

Σκάφος budget 5m, μηχανή  30 hp, 1-6 άτομα

* Μάιος και Οκτώβριος: 110€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα καύσιμα και ο καπετάνιος)

* Ιούνιος και Σεπτέμβριος: 130€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα καύσιμα και ο καπετάνιος)

* Ιούλιος και Αύγουστος: 170€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα καύσιμα και ο καπετάνιος)

Η επιπλέον χρέωση για τον καπετάνιο είναι 30€ .

 

Σκάφος premium 5m, μηχανή 30hp-60hp, 1-7 άτομα

* Μάιος και Οκτώβριος: 120€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα καύσιμα και ο καπετάνιος)

* Ιούνιος και Σεπτέμβριος: 140€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα καύσιμα και ο καπετάνιος)

* Ιούλιος και Αύγουστος: 180€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα καύσιμα και ο καπετάνιος)

Η επιπλέον χρέωση για τον καπετάνιος είναι 30€.

 

Κρατήσεις

Τηλέφωνο: +30 26950 29700, +30 26950 41480

E-mail: info@zantehotels4u.com

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας στο ακόλουθο ασφαλές link

Μόλις λάβουμε την πληρωμή σας, θα στείλουμε το voucher της κράτησης σας με email.

 

Tags: Ιδιωτικό σκάφος, Κολύμπι, Σπηλιές Κερίου, Μαραθονήσι, Ηλιοβασίλεμα, Παραλίες, Με καπετάνιο, Μυζήθρες, Ολοήμερη εκδρομή, Βαρκάδα, Ανεξερεύνητες παραλίες, Φωτογραφίες, Βουτιές, Δωρεάν Μεταφορά, Κερί, Οικογένειες, Παρέες, Ζευγάρια

Τρόποι πληρωμής:

  • Mε πιστωτική (Visa, MasterCard)
  • Mε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με μετρητά - επίσκεψη στο ξενοδοχείο

 

Ακυρωτική πολιτική:

  • Προσοχή! Πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο παραλαβής το λιγότερο 10'  πριν την ώρα παραλαβής, γιατί σε περίπτωση που δεν είστε εκεί, ακυρώνεται η κράτησή σας και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ούτε και αλλάζει η ημερομηνία κράτησης.
  • Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας εντός 24 ωρών,διαφορετικά δεν επιστρέφονται.
  • Για ακύρωση έως και 3 ημέρες πριν, επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.
  • Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα.

Κλείστε μαζί μας την εκδρομή με ιδιωτικό σκάφος για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαρίστε στον εαυτό σας μια αξέχαστη εμπειρία. Η ασφάλειά σας είναι εγγυημένη. Ξεκινάτε από τη Λίμνη Κερίου στις 9:00 το πρωί. Το υπεύθυνο προσωπικό θα σας εξηγήσει πώς λειτουργεί το σκάφος και θα κάνετε μια πιλοτική διαδρομή για να διαπιστώσετε κι εσείς οι ίδιοι τις ικανότητές σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, καθώς το σκάφος σας είναι ασφαλισμένο και το ίδιο και εσείς. Διαθέτει, επίσης, GPS για τον εντοπισμό σας ανά πάσα στιγμή, ενώ η θαλάσσια περιπολία μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά της όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

Διάρκεια ταξιδιού: από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου

Σεζόν: Μάιος-Οκτώβριος

Ξενάγηση: Ελληνικά, Αγγλικά

 

Tip! Κλείστε την εκδρομή σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε περίπτωση κακοκαιρίας

 

Σας προτείνουμε – Επιπλέον Παροχές

* υπάρχει πάντα υπεύθυνος στο Μαραθονήσι, για να σας εξηγήσει που βρίσκεστε και να σας βοηθήσει να σταθμεύσετε το σκάφος και να κατεβείτε από αυτό

* όλη την ημέρα υπάρχει μέσα στη θάλασσα ένα φουσκωτό σκάφος, το οποίο λειτουργεί υποστηρικτικά για εσάς που ενοικιάζετε μόνοι σας ένα σκάφος 

* τη στιγμή που θα φτάσετε οι υπεύθυνοι σας προσφέρουν μία σύντομη εκπαίδευση πάνω στο σκάφος και μία δοκιμαστική βόλτα, για να μάθετε πώς να το οδηγείτε με ασφάλεια

* οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι θα σας καθοδηγήσουν και θα σας προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις, για το που να σταματήσετε αναλόγως του τι αναζητάτε, αλλά και του καιρού

Ιδιωτικά Σκάφη

Τα σκάφη που πραγματοποιούν αυτήν την εκδρομή είναι μοντέλα του 2012-2015, 5,5μ και έχουν μηχανή 30 ίππων. Μπορούν να μεταφέρουν έως και 7 άτομα, με απόλυτη ασφάλεια και μπορείτε να τα οδηγήσετε οι ίδιοι, χωρίς απαραίτητα να έχετε δίπλωμα ταχύπλοου. Είναι ένα απολύτως ασφαλές σκάφος, το οποίο διαθέτει συσκευή εντοπισμού –GPS- και είναι πλήρως ασφαλισμένο, τόσο το ίδιο όσο και εσείς. Δεν υπάρχει δηλαδή, καμία επιπλέον χρέωση πέραν των καυσίμων που θα καταναλώσετε και του καπετάνιου αν επιλέξετε να οδηγεί εκείνος.

 

Δωρεάν Μεταφορά

* Από και προς τα καταλύματα για τις περιοχές: Τσιλιβί, Καλαμάκι, Λαγανά, Άγιο Σώστη, Αργάσι, Πόλη της Ζακύνθου, Τραγάκι

* Για τις περιοχές: Αλυκανά, Αλυκές, Αμμούδι, Καλλιθέα, Ψαρού, Γερακαρίο το σημείο παραλαβής είναι το Εστιατόριο Popeye's  στο Τσιλιβί.

* Για την περιοχή του Βασιλικού το σημείο παραλαβής είναι η Εκκλησία του Αγίου Ευσταθίου στο Αργάσι

Φόρμα Κρατήσεων (Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, προτείνουμε να κάνετε τη κράτηση τωρα και την πληρωμή στη Ζάκυνθο)