Καλέστε μας

+30 26950 41480

Ιδιωτική εκδρομή στο Ναυάγιο με οδηγό | 3 ώρες

Μονοήμερη εκδρομή με προσωπικό οδηγό | 3 ώρες 

Χαρείτε την πολυτέλεια της προσωπικής ξενάγησης και την εμπειρία των ξεχωριστών εικόνων του νησιού μας. Περιηγηθείτε με τον προσωπικό σας ξεναγό, απολαύστε πανοραμικές εικόνες της Ζακύνθου και αποτυπώστε καλοκαιρινές αναμνήσεις με τη φωτογραφική σας μηχανή στα πιο όμορφα και ξεχωριστά τοπία της: Το διάσημο Ναυάγιο, με καραβάκι και τις Γαλάζιες σπηλιές!

Απολύτως στη διάθεσή σας στη διάρκεια της μέρας σας, σας προσφέρουμε ένα πρόγραμμα με επιλεγμένους και ξεχωριστούς σταθμούς αλλά και με πολλές εκπλήξεις. Ο προσωπικός σας ξεναγός σας προτείνει ότι καλύτερο έχει επιλέξει για εσάς, συζητά τις επιθυμίες σας, τις προτιμήσεις σας, λαμβάνει υπόψη το διαθέσιμο χρόνο σας και μαζί σας εμπλουτίζει, περιορίζει ή και επεκτείνει το αρχικό πρόγραμμα, όπως εσείς θέλετε!

 

 Στην διάθεση σας ο οδηγός που θα σας προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα για να δείτε τα πιο σημαντικά και γραφικά σημεία του νησιού. Ο ιδιωτικός σας οδηγό  θα συζητήσει μαζί σας τη διαδρομή και θα φροντίσει να έχετε αξέχαστες στιγμές.

Για τη άνεσή σας ο οδηγός-ξεναγός σας ύστερα από συνεννόηση μαζί σας, σας παραλαμβάνει με το αυτοκίνητο του από το κατάλυμά σας ή από όπου αλλού σας βολεύει. 

Στη συνέχεια ακολουθώντας κατεύθυνση προς τα βόρεια του νησιού θα σταματήσετε σε ένα πανοραμικό σημείο του δρόμου πάνω από τον κόλπο των Αλυκών, απολαμβάνοντας τη θέα που φτάνει σχεδόν μέχρι και τον κόλπο του Λαγανά και, αν θέλετε, ένα φρέσκο χυμό από το κατάστημα που βρίσκεται εκεί.

Η επόμενη στάση πραγματοποιείται στην πλατφόρμα που «κρέμεται» πάνω από την παραλία του Ναυάγιου, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε την καλύτερη σας selfie με την πανοραμική θέα της διάσημης παραλίας και τη σκούρα μπλε θάλασσα πίσω σας. Για λόγους ασφαλείας φροντίστε να παραμείνετε στην ειδική πλατφόρμα.

Η τελευταία στάση της εκδρομής πραγματοποιείται στον λόφο της Μποχαλης που βρίσκεται πάνω από την πόλη της Ζακύνθου, προσφέροντας πανοραμική θέα στο ζακυνθινό λιμάνι, τον Βασιλικό, τον κόλπο του Λαγανά και την Πελοπόννησο.

 

Είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε το παραδοσιακό γλυκό της Ζακύνθου που ονομάζεται φρυγανιά και σερβίρεται με παγωτό καϊμάκι σε μια από τις πολλές καφετέριες που βρίσκονται εκεί.

Η διάρκεια της εκδρομής σας είναι περίπου από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το απόγευμα. 

Τιμή για την εκδρομή για 3 άτομα:

Μάιο - Οκτώβριο: 200 ευρώ 

Τύπος Αυτοκινήτου: Mercedes Benz  A Class 

Μεγίστη χωρητικότητα:  3 άτομα

Τιμή για την εκδρομή για 6 άτομα και άνω:

Μάιο - Οκτώβριο: 50 ευρώ ανά άτομο 

Τύπος Αυτοκινήτου: Mini Bus Mercedes Benz 

Μεγίστη χωρητικότητα:  8 άτομα

Ελάχιστος aριθμος aτομων: 6 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: 

 Νερά

Κρατήσεις

Τηλέφωνο: 26950 41480 

E-mail: info@zantehotels4u.com

Ταgs: ιδιωτική εκδρομή της Ζακύνθου με αυτοκίνητο, γύρος του νησιού Ζακύνθου με αυτοκίνητο, επίσκεψη στις γαλάζιες σπηλιές και στο ναυάγιο  

 

Τρόποι πληρωμής:

  • Mε πιστωτική (Visa, MasterCard)
  • Mε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με μετρητά - επίσκεψη στο ξενοδοχείο

 

Ακυρωτική πολιτική:

  • Προσοχή! Πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο παραλαβής το λιγότερο 10'  πριν την ώρα παραλαβής, γιατί σε περίπτωση που δεν είστε εκεί, ακυρώνεται η κράτησή σας και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ούτε και αλλάζει η ημερομηνία κράτησης.
  • Αν η εκδρομή ακυρωθεί λόγω καιρού εντός 24 ωρών πρέπει να κανονίσετε νέα ημέρα και ώρα ή να ζητήσετε πίσω τα χρήματάσας εντός 24 ωρών,διαφορετικά δεν επιστρέφονται.
  • Για ακύρωση έως και 3 ημέρες πριν, επιστρέφεται το 50% του αντιτίμου.
  • Για ακύρωση σε λιγότερες από 3 ημέρες δεν επιστρέφονται χρήματα.

Δρομολόγια: Καθημερινά κατόπιν συνεννόησης

Σεζόν: Μάιος-Οκτώβριος

Ξενάγηση: Ελληνικά, Αγγλικά

 

Tip! Κλείστε την εκδρομή σας τις πρώτες ημέρες των διακοπών σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε περίπτωση κακοκαιρίας

 

Οι ντόπιοι προτείνουν

  • έχετε αντηλιακό γαλάκτωμα και καπέλο
  • πάρετε μαζί σας νερό και ίσως κάτι για να φάτε
  • μην ξεχάσετε την φωτογραφική σας μηχανή

 

Δωρεάν μεταφορά 

ΑΠΟ και ΠΡΟΣ τα καταλύματά σας για τις όλες τις περιοχές του νησιού.

Φόρμα Κρατήσεων (Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, προτείνουμε να κάνετε τη κράτηση τωρα και την πληρωμή στη Ζάκυνθο)